web design

wordpress website

Je website is vaak de eerste impressie die mensen hebben van je bedrijf, en is ook de reden waarom mensen wel of niet contact met je bedrijf op zullen nemen. Als je website er wat achterhaald uitziet, kan het zo zijn dat je potentiële klanten ook denken dat je bedrijf dat is.

"

Kosten van een website

v/a

  • 1499,-

Elk bedrijf heeft een website nodig, maar niet alle bedrijven zijn hetzelfde. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat elke website die gemaakt wordt er anders uit ziet. Elke website is maatwerk en heeft andere eisen voor wat een website moet kunnen. Dit betekent dat we graag van je horen wat je gedachten zijn bij je nieuwe website. Wij zijn blij om je te helpen bij al je vragen!

Responsive Design

Een website op maat gemaakt voor alle devices

Hogere Conversie

Maak klanten van al je websitebezoekers

Creatief ontwerp

Een unieke website voor een uniek bedrijf

Gebruiksvriendelijk

Voor je website bezoekers en ook voor jou

Snelle website

Garantie voor een website die snel wordt geladen

Al geruime tijd werken we samen met LH Webdesign en ze hebben ons nooit teleurgesteld. Iedere keer weer werd er top kwaliteit geleverd en altijd met een glimlach.

LH Webdesign is echt een bedrijf met een goeie service, dynamisch, denkt goed mee en komt afspraken na. In de samenwerking geven ze een boost aan je bedrijf doordat ze een leuk jong team hebben. Daarnaast zijn ze klantgericht en denken ze altijd in oplossingen.

Sami Gebrehiowet
Grit Solutions

Best life church

Lees meer

Samen alleen

Lees meer

Onze werkwijze

Welke stappen zet je om een website te plannen, ontwerpen en te ontwikkelen? Het kost tijd en inspanning om tot een ultiem resultaat te komen. Daarom hebben we voor het maken van een website een proces om alles zo gestroomlijnd en gestructureerd mogelijk te laten verlopen.

"
Web design stappen

1

Verkennen

We willen het project zo goed mogelijk van start gaan door het gesprek aan te gaan met jou als bedrijf. Door vragen te stellen en te weten te komen wat de identiteit en doelstellingen zijn van je bedrijf hebben we een goed fundament om door te gaan naar de volgende stap.

2

Vaststellen

Doordat we in het begin van het proces meer te weten zijn gekomen over je bedrijf en jullie doelstellingen kunnen we nu kijken naar hoe we de website gaan structureren dit noemen we een wireframe. Hierbij kijken wat jullie bedrijf uniek maakt en wat helpt bij het behalen van de gemaakte doelstellingen.

3

Ontwerpen

Nadat we weten hoe de website er op de inhoud uit moet gaan zien, gaan we nu kijken naar hoe we de inhoud en jouw huisstijl samen kunnen laten komen in een mooi geheel. Hierbij vragen we regelmatig terugkoppeling van jou als klant.

4

Ontwikkelen

Tot op dit moment hebben we alleen nog maar gewerkt met ontwerp programma’s. Het voordeel hiervan is dat het proces makkelijker gaat en je dus een beter eindresultaat krijgt. Als het ontwerp is goedgekeurd is het nu tijd om van het ontwerp een echte website te maken!

5

Afleveren

Nadat de website is ontwikkeld is het tijd om hem af te leveren. We willen graag aandacht besteden aan het afleveren en leggen je alles uit over de website. De eerste paar maanden blijven we nog nauw betrokken bij de website voor een zo goed mogelijk resultaat. En zelfs hierna zijn we altijd nog je aanspreekpunt.

LH Webdesign heeft voor ons 3 websites geleverd die goed vindbaar zijn in Google. Ze hebben een goede werkstructuur waardoor voor ons duidelijk was wanneer bepaalde input werd verwacht.

Best Life Church
Utrecht

Best Life Church
Best Life Church

LH Webdesign heeft voor ons 3 websites geleverd die goed vindbaar zijn in Google. Ze hebben een goede werkstructuur waardoor voor ons duidelijk was wanneer bepaalde input werd verwacht.

Sami Gebrehiowet
Grit Solutions

Vraag een offerte aan

Ben je bereid om de volgende stap te zetten met de online zichtbaarheid van je bedrijf? Wil je met je volgende website meer klanten binnen halen? En ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

info@lhwebdesign.nl

Vraag een offerte op

Ben je bereidt om de volgende stap te zetten met de online zichtbaarheid van je bedrijf? Wil je met je volgende website meer klanten binnen halen? En ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte op!

info@lhwebdesign.nl

×

Hallo!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over onze diensten, maar als je andere vragen hebt helpen we je ook gewoon!

×