Case Study: Best Life Church

In 2021 mochten we voor Best Life Church hun nieuwe website maken. Door middel van goede communicatie met de klant en de juiste verwachtingen hebben we een mooie website neer kunnen zetten.

Telefoon

Desktop

Telefoon

Desktop


Introductie: Wie is best Life Church

Best Life Church is een evangelische kerk in Utrecht. Zij zijn een gemeente die veel bezig is met hun online zichtbaarheid. Ze zijn steeds meer hun online zichtbaarheid aan het uitbreiden met de focus op de website en socialmediakanalen.

Wat wilden ze anders?

Ze kwamen naar ons toe met de vraag om een nieuwe website te maken die gemakkelijker te gebruiken is en die meer vindbaar was dan de website die ze hadden. Op dat moment hadden ze een website die lastig te onderhouden was en waar niet nagedacht is over wat ze graag wilden met hun website. Het was eigenlijk meer een website met informatie dan een website die een bepaalde actie teweeg brengt. Best Life Church wilde namelijk dat mensen meer contact zouden zoeken met de gemeente.

Hoe hebben we deze website aangepakt?

Vanaf het begin zijn we in gesprek gegaan met Best Life Church en door middel van gesprekken kwam het idee van de website en het ontwerp tot stand. Door de samenwerking met Best Life Church tijdens het proces hebben we enkele keren op tijd bij kunnen sturen en hebben we uiteindelijk een mooie website neergezet.

Eindresultaat: Meer contact gezocht

Nadat de website van Best Life Church online stond hebben we gezien dat er meer mensen online contact zochten met Best Life Church dan bij de oude website.

×

Hallo!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over onze diensten, maar als je andere vragen hebt helpen we je ook gewoon!

×