Over ons

Een mix van passie, creativiteit en professionaliteit

LH Webdesign is een onderneming in Online ontwikkeling gevestigd in Utrecht. We zijn gespecialiseerd in het online zichtbaar maken van je bedrijf of organisatie. Of het nu een nieuwe website is, een bestaande website aanpassen of het helpen verbeteren van je vindbaarheid, wij zullen je vanuit onze passie en creativiteit bijstaan om je bedrijf naar een volgend niveau te brengen.

Over LH Webdesign

Professioneel

Voor ons is Professionaliteit belangrijk en zijn we altijd bezig om kwaliteit te waarborgen bij al onze diensten. Vanaf het eerste contact willen we graag de beste indruk maken naar jou als klant.

Betrouwbaar

What you see is what you get! Bij LH Webdesign willen we open en transparant zijn met jou als klant. Wij houden niet van addertjes onder het gras en willen dat ook niet voor jou als klant.

Stabiel

Op ons kun je bouwen. Wat je visie ook is voor je bedrijf, wij willen graag een fundamenteel onderdeel zijn in de ontwikkeling en groei van jou bedrijf. Daarbij staan we altijd  klaar om je advies te geven.

Jari Laban

Jari Laban

jari@lhwebdesign.nl

Jari is de creatieve van de twee. Hij is van jongs af aan ook al bezig met het bouwen van websites.  Hij heeft voordat hij zich op websites focuste een kleine omweg gehad naar de koksopleiding, maar kon toch meer zijn creativiteit kwijt bij het maken van websites. Daarnaast vindt hij het leuk om regelmatig nieuwe dingen te leren.

Wouter Huijs

Wouter Huijs

wouter@lhwebdesign.nl

Ook Wouter is van jongs af aan actief met websites en sinds 2016 ook actief als ondernemer op het gebied van hosting en webontwikkeling. Door zijn bachelor informatica heeft hij zowel kennis van CMS-systemen als WordPress als de achtergrond daarvan en de databasesystemen.

Wat is

onze visie?

Bedrijven helpen naar beter resultaat

Wij willen je helpen naar beter resultaat door je online zichtbaarheid te vergroten. Wij ontwikkelen websites die makkelijk te gebruiken zijn en die de boodschap van je bedrijf uitstralen. Daarnaast willen we je ook bijstaan in je online marketing.

Aandacht voor al onze klanten

Wij willen het beste voor onze klanten. Het onderhouden van een website kan soms stressvol zijn vragen oproepen. Daarom willen we er bij LH Webdesign voor je zijn en al je vragen beantwoorden!

×

Hallo!

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over onze diensten, maar als je andere vragen hebt helpen we je ook gewoon!

×